به گزارش سرمایه نگر و به نقل از بلومبرگ، براساس گزارش مرکز تحقیقات اقتصاد و بازرگانی (CEBR)، اقتصاد جهان قرار است برای اولین بار در سال ۲۰۲۲ و دو سال زودتر از پیش بینی های قبلی از ۱۰۰ تریلیون دلار فراتر رود.
بر اساس این گزارش، تولید ناخالص داخلی جهان با ادامه بهبودی پس از پاندمی کرونا ارتقا می یابد اگرچه درصورت تداوم تورم، برای سیاست گذاران و بازیگران سیاست سخت می باشد که از بازگرداندن اقتصاد به رکود و بحران اقتصادی اجتناب کنند.
مسئله مهم برای دهه ۲۰۲۰ چگونگی تقابل اقتصادهای جهان با تورم است! امید میرود یک تعدیل نسبتا متوسط عناصر غیر گذرا را تحت کنترل درآورد، در غیر این صورت جهان باید خود را برای رکود اقتصادی در سال ۲۰۲۳ یا ۲۰۲۴ آماده کند.
این پیش بینی مطابق با برآوردهای صندوق بین المللی پول است که علاوه بر این، پیش بینی کرده تولید ناخالص داخلی جهان با قیمت های فعلی از ۱۰۰ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ عبور خواهد کرد.
مرکز CEBR در جدول سالانه لیگ جهانی اقتصاد، پیش بینی های زیر را به عمل آورد:
چین در سال ۲۰۳۰ دو سال دیرتر از پیش بینی یک سال پیش، از آمریکا پیشی خواهد گرفت و اقتصاد اول جهان خواهد شد.
هند در سال آینده جایگاه ششم را بجای فرانسه از آن خود خواهد کرد و در سال ۲۰۳۱ یعنی یک سال دیرتر از پیش بینی های قبلی ، سومین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد.
اقتصاد انگلیس در مسیر برگزیت، ۱۶ درصد بزرگتر از فرانسه در سال ۲۰۳۶ خواهد شد.
آلمان در سال ۲۰۳۳ از اقتصاد ژاپن پیشی خواهد گرفت.
تغییرات اقلیمی تا سال ۲۰۳۶ به طور متوسط ۲ تریلیون دلار هزینه مصرف کننده را کاهش می دهد زیرا شرکت ها هزینه سرمایه گذاری در کربن زدایی را جبران می کنند.